Acest preparat îndrăgit de români are o tradiţie puternică, adânc înrădăcinată în bucătăria noastră tradiţională. Nu se ştie cu exactitate când a apărut sarmaua pe teritoriul ţării noastre dar se știe, cu certitudine, că sărmăluțele sunt nelipsite de pe masa noastră de Crăciun.
Vă propunem așadar rețeta noastră, cu un gust autentic moldovenesc.
Ingrediente: carne de porc, carne de pui, foi de varză murată, morcov, ceapă, orez, suc concentrat de roșii, pătrunjel, mărar, ulei, sare, piper,
Preț: 75 lei/kg ( aproximativ 30 bucăți)
Disponibil pe bază precomandă, cu livrare sau ridicare în data de 23 Decembrie.
Informații nutriționale /100 gr
Calorii: 296,9 kcal
Proteine: 11,5 g
Lipide: 21,6 g
Carbohidrați: 14,3 g
Fibre: 1,9 g
Out of stock